اداب وقت خواب و دعاهای ان

اداب وقت خواب

روایتی تکان دهنده درباره اداب وقت خواب به همراه دعا های وقت خوابیدن . 

 
زمانى که خواستى بخوابى، شایسته است آماده مرگ شوى، و در حال خوابیدن با طهارت باشى و از گناهان توبه کنى، و دل خود را از همّ وغم دنیا فارغ سازى، و هنگام مرگ و تنها و بیکس خوابیدن در قبر را یاد آرى، و وصیّت خود را نوشته زیر بالین خود گذارى، و در نیّت برخاستن براى نماز شب باشى، زیرا افتخار مؤمن و زینت او در دنیا و آخرت خواندن نماز در پایان شب است.
️ در وقت خوابیدن، سوره «توحید» و سوره «تکاثر» و آیة الکرسى میخوانى، آنگاه سه مرتبه میگویى
 
 اَلْحَمْدُلِلَّهِ الَّذى عَلافَقَهَرَ وَالْحَمْدُلِلَّهِ الَّذى بَطَنَ فَخَبَرَ وَالْحَمْدُلِلَّهِ الَّذى مَلَکَ فَقَدَرَ وَالْحَمْدُلِلَّهِ الَّذى یُحْیىِ الْمَوْتى وَیُمیتُ الاَْحْیآءَ وَ هُوَ عَلى کُلِّ شَىْءٍ قَدیرٌ ستایش خداى را که برتر شد و چیره گشت، و ستایش خداى را که باطن شد و آگاه گشت، و ستایش خداى را که مالک گشت و توانا شد، و ستایش خداى را که مردگان را زنده میکند و زندگان را میمیراند، و او بر هر چیز تواناست.
پس تسبیح حضرت زهرا علیها السّلام را میگویى، و بر طرف راست، به شکل مرده که در قبر گذاشته میشود میخوابى، اما خوابیدن به صورت محتضر] یعنى کسیکه مشرف به مرگ است [.
بهتر است از این مطلب هم دیدن کنید: دعای روز دوشنبه

شیخ ما ثقة الاسلام نورى در «دار السلام» فرموده: آن را در هیچ خبر و اثرى نیافتم، آرى غزالى آن را ذکر کرده، و شک نیست که رشد و هدایت در مخالفت با رأی اوست.
️اگر خواستى براى نماز شب یا غیر آن، بیدار شوى. ولى از غلبه خواب برخود میترسى، آیه آخر سوره «کهف» را بخوان:
قُلْ اِنَّما اَ نَا بَشَرٌ مِثْلُکُمْ یُوحى اِلَىَّ اَنَّما اِلهُکُمْ اِلهٌ واحِدٌ فَمَنْ کانَ یَرْجُو لِقاَّءَ رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلاً صالِحا وَلایُشْرِکْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ اَحَدا
بگو جز این نیست، که من بشرى مانند شمایم، به سوى من وحى میشود، همانا معبود شما یکى است، پس کسیکه به دیدار پروردگارش امیدوار است، باید عمل صالح انجام دهد، و در عبادت پروردگارش، احدى را شریک نسازد.
پی نوشت: 📚 مفاتیح الجنان